Doornroosje
loader

Wulf + Jules

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Misschien klinkt de naam Wulf nog onbekend, maar zijn stem niet. Als vocalist van de zomerhit ‘Summer On You’ (van Sam Feldt en Lucas & Steve) was Wulf niet weg te denken van de radio en uit de clubs.

Met dit grote succes op zak debuteerde hij als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten. Het jaar erna heeft de folk & pop artiest gebruikt om zijn carriere verder op te bouwen en de poppodia in het land aan te doen, terwijl hij hits bleef scoren zoals ‘All Things Under the Sun’ en ‘Switching Gears’.

Jules (Julia van der Kleij) heeft een uniek en betoverend stemgeluid. Haar liefde voor oude soul is terug te horen zodra ze begint te zingen. ‘More Than This’, het duet van Wulf en Jules uit 2018, is een klein voorproefje van wat er in 2019 gaat komen van deze singer-songwriter.

Bekijk de foto's (Jules)
Bekijk de foto's (Wulf)