fbpx
Afbeelding voor Iguana Death Cult + SONS + Cloudsurfers

x Valkhof Festival

Iguana Death Cult + SONS + Cloudsurfers

zondag 18 juli 2021
locatie:
Openluchttheater De Goffert
datum:
zondag 18 juli 2021
start:
18:00 uur

X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck. Wel wordt het intiemer opgezet en gaan we zitten tijdens de shows. Er zijn voldoende zitplaatsen op de vaste tribune van het Openluchttheater en het festivalterras. Meer info over het coronatoegangsbewijs vind je hier. 

De weekpassen zijn helemaal uitverkocht. Koop snel je dagticket.

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje! 

Een ouderwets garagefeestje is niet compleet zonder Iguana Death Cult, of dé garantie van eigen bodem om eens goed los te kunnen gaan. Dat ze uit Rotterdam komen, hoor je al gauw dankzij de gelijkenissen met stadsgenoten Rats on Rafts. En die Rotterdamse scene is bijna legendarisch te noemen. Het is een garantie op een internationaal kwaliteitslabel, wat Iguana Death Cult al op het prestigieuze SXSW festival bracht. Na tweede album ‘Nude Casino’ kijken we nu reikhalzend uit naar nieuw werk. Maar laat dit vijftal ons maar eerst lekker wakker schudden uit een ongewenste winterslaap! 

Met SONS krijgt X Valkhof Festival er een kanjer bijDeze band breekt stilaan internationaal door met hun blend van postpunk en garage die fans van Osees zeker zal bekoren. Als je al 16 maanden wacht om geen seconde stil te staan terwijl je tevergeefs je biertje probeert vast te houden vlak voor een festivalpodiumscoor dan snel je kaartje! 

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste nieuwe namen uit de Nederlandse garagepunk en surfmuziek is Cloudsurfers. Op 19 maart verscheen de debuutplaat en met hun explosieve live-act vol bevlogen, grungy gitaarwerk en hectische drums zullen ze dit najaar door het land reizen in de Poprondeselectie. Hun muziek is geïnspireerd door onder meer Ty Segall, Oh Sees en King Gizzard & The Lizard Wizard. Cloudsurfers staat klaar om X Valkhof Festival te voorzien van harde en verrassend vette nummers. Surf mee op de punky garage van Cloudsurfers! 

genre

concert

Iguana Death Cult + SONS + Cloudsurfers

zondag 18 juli 2021

placeholder