fbpx
Afbeelding voor Faux Real + 4B2M + Bolis Pupul

x Valkhof Festival

Faux Real + 4B2M + Bolis Pupul

maandag 19 juli 2021
locatie:
Openluchttheater De Goffert
datum:
maandag 19 juli 2021
start:
18:00 uur

X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck. Wel wordt het intiemer opgezet en gaan we zitten tijdens de shows. Er zijn voldoende zitplaatsen op de vaste tribune van het Openluchttheater en het festivalterras. Meer info over het coronatoegangsbewijs vind je hier

De weekpassen zijn helemaal uitverkocht. Koop snel je dagticket.

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

De nieuwe band 4B2M mag je gerust een supergroep noemen: twee sets van twee broers die hun sporen in de muziek al ruimschoots hebben verdiend werken nu samen. Het viertal bestaat uit de broers Teun en Cas Hieltjes (Go Back to the Zoo, St. Tropez) en Rocco (De Staat) en Jimmi Hueting (Jo Goes Hunting). Met een bandnaam die klinkt als een designer drug moét de muzikale clash die voluit four brotherstwo mothers heet haast wel zorgen voor een veelheid aan sonische trips en chemische explosies onder de hersenpan. Slaapverlammingspop, krautrock, R&B en space horses (sic) is wat we volgens het viertal kunnen verwachten op X Valkhof Festival.

In de herfst van 2018 brachten de Frans-Amerikaanse broers Elliott en Virgile Arndt het project Faux Real ter wereldDe groep combineert post-punk, glamrock en hedendaagse R&B met een vleugje boyband-humor en moderne pop. In 2020 kwamen hun eerste singles en een self-titled EP uitstuk voor stuk van een hoog feel goodniveauDe gebroeders Arndt zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun matchende extravagante outfits. De belichaming van het Faux Realism is voor hen immers een obsessief doel. Faux Real heeft in korte tijd een reputatie opgebouwd dankzij hun wilde en krankzinnige avant-garde anti-rock optredensHun passage op X Valkhof Festival zal vast nog lang herinnerd worden! 

Boris Zeebroek is de zoon van Kamagurkaéén helft van Hong Kong Dong, lid van de cultband The Germans, rechterhand van Charlotte Adigery aka WWWater en dus ook Bolis PupulZijn soloproject wordt alvast geprezen door Soulwax en je hoort ook al snel waarom. Bolis Pupul vindt naadloos aansluiting bij de beste Belgian New Beat traditieBovendien klinkt zijn muziek heerlijk speels en tegendraads, wat van Bolis Pupul de missing link maakt in de line-up met Faux-Real en 4b2m. Dit wordt een avond om in te lijsten! 

genre

concert

Faux Real + 4B2M + Bolis Pupul

maandag 19 juli 2021

placeholder