fbpx
Afbeelding voor Roosbeef + Robin Kester + High Hi

x Valkhof Festival

Roosbeef + Robin Kester + High Hi

dinsdag 20 juli 2021
locatie:
Openluchttheater De Goffert
datum:
dinsdag 20 juli 2021
start:
18:00 uur

X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck. Wel wordt het intiemer opgezet en gaan we zitten tijdens de shows. Er zijn voldoende zitplaatsen op de vaste tribune van het Openluchttheater en het festivalterras. Meer info over het coronatoegangsbewijs vind je hier. 

De weekpassen zijn helemaal uitverkocht. Koop snel je dagticket.

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Kentucky, Antwerpen of X Valkhof Festival, het maakt niets uit: de muziek van Roosbeef heeft iets universeels, zelfs al zingt ze in onze taal. Bij Roos Rebergen voél je altijd eerst de muzikale verhalen, voor je ze nog echt hoort. Het leverde haar sinds debuut ‘Ze willen wel je hond aaien, maar niet met je praten’ terecht het stempel van uniek artiest op. Met schijnbare lethargie, een stiekem Vlaams accent en heel veel persoonlijkheid pakt Roosbeef je telkens weer in. Haar optreden in OLT de Goffert wordt een match made in heaven! 

Waar Robin Kester met haar EP ‘Peel the Skin’ nog gratis in het hokje indie folk geparkeerd kon worden, wordt op het recente mini-album ‘This Is Not A Democracy’ meteen duidelijk dat haar talent zich niet zomaar laat temmen. Ze vond haar nieuwe geluid in de studio van Marien Dorleijn (Moss). Hoe dat geluid klinkt? Meer elektronica, vintage synths en percussie compleet met een antieke vibraphonette. Haar hypnotiserende stemgeluid en eigenzinnige gitaarspel geeft het geheel een eigen smoel. Dit mini-album kwam vorig jaar samen met haar band al tot leven tijdens de voorprogramma’s van Villagers in Nederland en België. Een adelbrief die kan tellen! Laat je deze onderdompelen in Robin Kester’s delicate wereld op X Valkhof Festival.

Uit de onuitputtelijke talentvijver die België heetkomt postpunkpoptrio High Hi met veel ambitie opzetten. Denk vroege Arcade Fire, maar net zo goed jaren ’80 goth invloedenBovenal is het energieke spel van High Hi iets om live naar uit te kijken. Met twee albums en al een paar hitjes onder de arm, hebben ze dan ook meer dan genoeg om in huis om ook op het grootste podium van deze X Valkhof Festival-editie iedereen weg te blazen! 

genre

concert

Roosbeef + Robin Kester + High Hi

dinsdag 20 juli 2021

placeholder