fbpx
Afbeelding voor Niklas Paschburg

x Valkhof Festival - 1,5 meter concert

Niklas Paschburg

zondag 18 juli 2021
locatie:
Stevenskerk
datum:
zondag 18 juli 2021
start:
20:30 uur

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.

Niklas Paschburg’s muziek is uniek in haar vermogen om zowel melancholisch als positief te zijn. Het voelt als een omhelzing die angsten wegneemt en aanzet tot meditatie, terwijl je als luisteraar tegelijk aan het bewegen, dansen en rennen wordt gebracht. Het is alweer drie jaar geleden dat producer en componist Niklas Paschburg zijn veelgeprezen debuutalbum ‘Oceanic’ presenteerde. Na dit succes besloot de Duitser zijn tweede plaat ‘Svalbard’ te schrijven op de gelijknamige Noorse eilanden, vlakbij de Noordpool. Hij schreef dit album in barre omstandigheden, met temperaturen tientallen graden onder nul en wekenlang geen daglicht.

 

genre

neo classic

Niklas Paschburg

zondag 18 juli 2021

placeholder