Doornroosje
loader

X Valkhof Festival

Finn Ronsdorf

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het jaarlijkse festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Van 17 tot 23 juli kunnen muziekliefhebbers op diverse plekken in Nijmegen terecht voor X Valkhof Festival. Tickets zijn per locatie, per avond te koop.

“I am your self-projected storyline, your craving for love, your entertainment filler, your self-pity, your manic need to compare, your fear, your hope, your joy.” – Finn Ronsdorf 

De Berlijnse Finn Ronsdorf pretendeert niets anders te zijn dan een kanaal voor mooie liedjes. Amper twintig en met een handvol EP’s onder de arm, heeft hij genoeg in zijn mars om het podium op te gaan als solo pianist en zanger. Je hoort wellicht echo’s van Jeff Buckley en Rufus Wainwright, maar al snel vervagen die referenties en blijf de puurheid van zijn naakte performance over. Dit concert in de Stevenskerk is er eentje om in markeerstift aan te duiden op je kalender!