fbpx
Afbeelding voor Finn Ronsdorf

x Valkhof Festival - 1,5 meter concert

Finn Ronsdorf

maandag 19 juli 2021
locatie:
Stevenskerk
datum:
maandag 19 juli 2021
start:
20:30 uur

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.

“I am your self-projected storyline, your craving for love, your entertainment filler, your self-pity, your manic need to compare, your fear, your hope, your joy.” – Finn Ronsdorf 

De Berlijner Finn Ronsdorf pretendeert niets anders te zijn dan een kanaal voor mooie liedjes. Amper twintig en met een handvol EP’s onder de arm, heeft hij genoeg in zijn mars om het podium op te gaan als solo pianist en zanger. Je hoort wellicht echo’s van Jeff Buckley en Rufus Wainwright, maar al snel vervagen die referenties en blijf de puurheid van zijn naakte performance over. Dit concert in de Stevenskerk is er eentje om in markeerstift aan te duiden op je kalender! 

genre

singer songwriter

Finn Ronsdorf

maandag 19 juli 2021

placeholder