Doornroosje
loader

x Valkhof Festival - 1,5 meter concert

Tableau Vivant: Stefan Kollee + Nobuka

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.

Evi van der Kant en Stefan Kollee & Nobuka brengen dit jaar een Extrapoolse Tableau Vivant naar X Valkhof Festival. Een tableau vivant is een eeuwenoude Europese kunsttraditie waarin een schilderij levensgroot door mensen uitgebeeld wordt in de meest prachtige decors en met de meest uitbundige kostuums en attributen. Kunstenaar Evi van der Kant maakt voor deze show gebruik van uiteenlopende lichtbronnen en reflecterende materialen voor haar beelden. Ze haalt inspiratie uit de eigenheid van uiteenlopende materialen, lichtinval, schaduw en bijzondere natuurfenomenen zoals zonsverduisteringen. De muzikanten Stefan Kollee & Nobuka brengen te midden van haar werk hun EP ‘The Body And The Madness’ ten gehore. De inspiratie voor de samenwerking van vocalist Stefan Kollee en muzikant Nobuka is een gemeenschappelijke voorliefde voor het ruwe werk van schrijver en dichter Charles Bukowski. Gesprekken over de onderbuik van de samenleving, drankmisbruik en kwetsbaarheid resulteerden in een broeierige plaat vol gruizige elektronica en persoonlijke teksten. 

Let op: dit programma vindt plaats in Extrapool.