fbpx
Afbeelding voor Belangrijk bericht over Oranjepop

Belangrijk bericht over Oranjepop

Op donderdag 27 april, rond 19:30, hebben wij het moeilijke besluit genomen om Oranjepop vroegtijdig te beëindigen. Rond 18:00 heeft er een nog onduidelijke stroomstoring plaatsgevonden. We hebben er alles aangedaan om deze storing zo snel mogelijk op te lossen maar helaas werd na een aantal testen duidelijk dat er onherstelbare schade is aangericht. Na dit besluit hebben we iedereen op een veilige manier van het terrein begeleid.

Na ruim een half jaar aan voorbereidingen was het programma klaar om te rocken. Maar helaas hebben we de stekkers eruit moeten trekken. Dit was voor zowel het publiek, de artiesten als de festival crew een zware domper. Toch hebben een aantal bands nog een super vet optreden kunnen neerzetten in Brebl. Hiervoor willen we de bands die hebben opgetreden en Brebl enorm bedanken.

Wat is er gebeurd?
Rond 18:00 werd duidelijk dat er een stroomstoring rond ging op het terrein van Oranjepop. Hoe dit heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. Wat precies de schade gaat zijn wordt nog verder onderzocht. We zetten alles op alles om het terrein weer helemaal in orde te hebben voor het aankomende bevrijdingsfestival op vrijdag 5 mei met o.a. sor, Babs, Hef en Benwal.

Update over restitutie van ticketgelden – 3 mei 2023
We vinden het heel jammer dat het festival niet heeft kunnen plaatsvinden zoals we het bedacht hadden. Daarom komen we iedereen tegemoet en storten we alle ticketgelden terug. We zijn in gesprek met de verzekering om de kosten te dekken. Bedankt voor jullie meelevende reacties.

Kaartkopers die online een ticket hebben gekocht hebben hier een mail over ontvangen. 

Restitutie van tickets aan de kassa
Heb je een ticket aan de deur gekocht? Het geld terugvragen kan door de gegevens achter te laten via dit formulier. Inloggen met een (google) account is noodzakelijk omdat we vragen een betalingsbewijs (screenshot of foto) te uploaden. Is dit voor jou niet mogelijk? Neem dan contact op via info@doornroosje.nl.

We horen van veel mensen dat ze het festival graag zouden willen steunen. Dat kun je het beste doen door alvast een ticket te kopen voor Oranjepop 2024: https://tickets.doornroosje.nl/nl-NL/Show/Details/6222072

placeholder