fbpx
Afbeelding voor Merleyn in een nieuw online-jasje!

Merleyn in een nieuw online-jasje!

Misschien heb je het al voorbij zien komen: Merleyn heeft vanaf deze week een nieuw jasje! Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een eigen Instagramkanaal. Het ‘kleine zusje’ van Doornroosje, te vinden aan de Hertogstraat, is een plek voor het ontdekken van nieuwe artiesten, experimentele genres en vette dansavonden. Dat, en meer, gaan we laten zien op de kersverse online kanalen van Merleyn.

De oorsprong van Merleyn ligt in 1978 en stond toen vooral bekend als de HBO Soos. In 2008 kroop ze onder de vleugels van Doornroosje, waardoor er een plek ontstond waar opkomende artiesten en nieuwe dansavonden hun podium vonden. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit het Nijmeegse muziekleven en vinden mensen hun weg naar ontdekken, feesten of gewoon hangen aan de bar met een pilsje. 

Met het nieuwe gezicht van Merleyn willen we laten zien wat er allemaal te beleven valt. Zo houden we je op de hoogte van de nieuwste shows, genieten we na met de vetste concertfoto’s en blijf je altijd up-to-date van welk bier er op de wisseltap staat. We laten Merleyn zien zoals ze eigenlijk altijd is geweest, maar dan met een nieuwe lik verf.

Wij kunnen niet wachten om je mee te nemen in de ultieme Merleyn-beleving, dus blijf op de hoogte en volg ons op Instagram (@merleynnijmegen), Facebook (@MerleynNijmegen) en check hier het programma van de komende tijd.


placeholder