fbpx
Afbeelding voor Ons nieuwe beker-recyclesysteem

Ons nieuwe beker-recyclesysteem

Vanaf 1 juli 2023 gaan de plastic wegwerpverpakkingen in de ban, dat moet ook eerder kunnen dachten wij. Dus introduceren we trots ons nieuwe beker-recyclesysteem.

We stoppen met het gebruiken van slecht te recyclen plastic bekertjes. In plaats daarvan stappen we over op bekers gemaakt van rPET, die kunnen ‘cup-to-cup’ gerecycled worden. Zo komt het bekertje wat je vanavond gebruikt binnenkort misschien wel weer bij jou terug! 

Om deze bekers op de goede manier te verwerken moeten ze schoon en gescheiden ingeleverd worden, en dat doen we achter onze bar. Om zoveel mogelijk bekers/flesjes/blikjes schoon terug te krijgen, ontvang jij 20 cent korting op jouw drankje wanneer je een beker/flesje/blikje inlevert. Hierbij geldt een maximum van 1 euro korting per consumptie.

Hiervoor is het belangrijk dat de bekertjes schoon zijn, dus gooi ze niet op de grond en stop er geen kauwgom in. En mocht je na een drankje niet meteen zin hebben in een nieuwe, kun je bij de bar je beker inwisselen voor een muntje. Dat muntje lever je dan weer in als je een nieuw drankje gaat halen. Zo simpel is het! 

Het is misschien even wennen, maar we hopen dat jullie net zo klaar zijn voor deze verandering als wij!

placeholder