fbpx
Afbeelding voor Nieuwe muziek van Lewsberg, Los Bitchos, The Slow Show en meer…

Nieuwe muziek van Lewsberg, Los Bitchos, The Slow Show en meer…

Niet alleen de nieuwe aankondigingen bij je favoriete poppodium vliegen je om de oren, ook aan album releases geen gebrek. Tijd voor een korte update met nieuwe muziek van artiesten die je binnenkort in een van onze zalen kan zien.
Los Bitchos – Let The Festivities Begin!

Deze week was daar ineens een nieuwe video van Los Bitchos’ aanstaande debuutalbum ‘Let The Festivities Begin!’ dat op 4 februari verschijnt. Laat maar komen, dat feestje in Merleyn

Ryley Walker – So Sertain EP 

Zijn laatste album – het prachtige ‘Course in the Fable’ – is nog geen jaar oud. Maar kijk hier eens, vier gloednieuwe nummers van Ryley Walker verpakt als EP. Of zoals hij het zelf zou aankondigen: “indie rock artist and psoriasis haver Ryley Walker makes 4 pretty alright rock songs”. Luister ze hieronder. 

The Slow Show 

Ook de Engelse band The Slow Show komt met een nieuw album op 4 februari. ‘Breathe’ is de laatste van de vooruitgesnelde singles. Wat zou het toch fijn zijn als we dit snel live kunnen meemaken…  

Blaudzun – Lonely City Exit Wounds

Op 21 januari is ‘Lonely City Exit Wounds’ verschenen, het nieuwe album van Blaudzun, misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. De single ‘Wide open’ gaf ons recent al een mooi voorproefje, en het album sluit perfect aan. 

Lewsberg – Six Hills

De Rotterdamse band Lewsberg heeft een single uitgebracht via hét label voor spannende gitaarmuziek: Speedy Wunderground. Hoe dat ging lees je hier. We zullen niet te veel spoilen, maar de labelbaas was zo’n grote fan dat ie het eigenlijk niet eens durfde te vragen.

placeholder