fbpx
Roosje’s Secret Santa

Roosje’s Secret Santa

Wij houden ervan mensen bij elkaar te brengen en nieuwe muziek te laten ontdekken. Omdat we willen dat jullie blijven ontdekken, nodigen we muziekliefhebbers uit om elkaar te verrassen. Bij Roosje’s Secret Santa koop jij een LP/CD voor iemand terwijl iemand anders jou verrast.

Je registreert je middels onderstaand formulier en wij koppelen je aan een match. Voor die persoon ga je, met wat informatie over zijn/haar muzieksmaak op jacht naar een mooie plaat bij Kroese of Waaghals in Nijmegen of Arnhem. Wij geven je match (én jou natuurlijk) een seintje dat het cadeau kan worden opgepikt of wordt verzonden.

FAQ:

Wat is Secret Santa?
Een uitwisseling van cadeaus. Jij koopt een plaat voor je match en iemand anders koopt weer een plaat voor jou. Maar om het spannend te houden weet je niet wie er voor jou iets koopt.

Wat moet ik kopen?
Je krijgt van ons een match toegewezen. Deze match heeft net zoals jij het formulier ingevuld. Jij ontvangt de beantwoorde vragenlijst. Zo weet jij van wat voor muziek jouw match houdt. Aan de hand hiervan kun jij een plaat kopen. Dit kan jouw persoonlijke favoriete album zijn of misschien wel je laatste ontdekking. Je kunt zelfs de werknemers van de platenzaak raadplegen om een plaat uit te kiezen.

Hoeveel mag ik uitgeven?
Dat is vrij voor jou om te bepalen. Net wat jij er voor over hebt om uit te geven. Zo kun je een gloednieuwe LP aanschaffen of struin je liever de bakken met het tweedehands vinyl af.

Wanneer kan ik mijn ‘Secret Santa’ ophalen?
Wij zorgen ervoor dat in de week van 20 december je pakketje klaarligt bij het door jou aangegeven ophaalpunt.

Ik woon niet in de buurt van Nijmegen of Arnhem, kan ik mijn ‘Secret Santa’ ook laten versturen?
Dat is mogelijk. Dit kun je in het formulier aankruisen bij het kopje ‘Waar wil je jouw cadeau ophalen?’. Daar staat het versturen als laatste optie.

Ik heb per ongeluk op verzenden geklikt terwijl ik nog niet klaar was met het invullen van het formulier.
Geen probleem. Vul het formulier nogmaals in. Het meest volledig ingevuld formulier nemen we mee in de loting.

Ik ben niet tevreden met wat ik heb gekregen. Is er een mogelijkheid om te ruilen?
Nee.

Ik heb een andere vraag omtrent ‘Secret Santa’.
Mocht jouw vraag hier niet tussen staan neem dan contact op met publiciteit@doornroosje.nl o.v.v. vraag Secret Santa. Dan proberen wij je vraag zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

placeholder