fbpx
24 Talents

Twenty Four Talent 3 is uit

Wij houden ervan mensen bij elkaar te brengen en nieuwe muziek te laten ontdekken. Omdat de Kerstman natuurlijk niet écht verstand heeft van muziek, nodigen we muziekliefhebbers uit om elkaar te verrassen. Bij Roosje’s Secret Santa koop jij een LP/CD voor iemand terwijl iemand anders jou verrast.

Na een succesvolle tweede release in 2021 komt LOEV op 2 december ’22 met een derde verzamelalbum van Twenty Four Talents Dit jaar zijn 5 nieuwe opkomende hiphop artiesten uit Nijmegen en omstreken samengekomen om een album vol features te maken. Twenty Four Talents heeft als doel om deze artiesten een plek te geven waar zij hun muziek kunnen laten horen.

Het album is opgenomen onder begeleiding van professionals, coaches en engineers, die ondersteuning boden op het gebied van o.a. songwriting en opnametechnieken. Voor de meeste deelnemende artiesten is dit album hun eerste officiële release. Dit maakt het project extra bijzonder, want dit is zeker niet terug te horen op de plaat. Daarnaast zijn er veel uiteenlopende rap genres op het album te horen, deze zijn ontstaan door de producties van Jazzy Giovanni en door verschillende artiesten samen te laten komen.

Afgelopen tien jaar is de hiphopcultuur op nationaal niveau erg gegroeid. Er zijn steeds meer artiesten die opkomen en het genre wordt populairder. Nijmegen en omstreken groeit mee, maar niet zo hard als de rest van het land. Projecten als Twenty Four Talents zijn dus erg nodig om talent te blijven ontwikkelen. De artiesten krijgen de kans om zich verder te ontplooien en te laten horen wat voor talent in de regio is. Zo krijgt een nieuwe generatie de kans een grotere rol te spelen in de muziekwereld. Wij zijn met De Basis trots om onderdeel te zijn van deze ontwikkeling.

De plaat wordt op 2 december ook live uitgebracht in Merleyn (Hertogstraat 13). Koop snel je kaartje om bij de live avond te zijn! Kan je er niet bij zijn? Dan kan je de plaat vanaf die dag altijd streamen via je favoriete muziekplatform.

Met dank aan coaches Nosa, RC, Joella T, en engineers Zaffre en Bram Giesbertz, die de plaat mogelijk hebben kunnen maken.
Natuurlijk niet te vergeten dank aan onze talenten Jeanno, Yaps, Serreh, Jasiu en Mik Nilesh.

Volg onze activiteiten via @loevevents op Instagram en Facebook! LOEV is een onderdeel van De Basis Nijmegen.

Beluister nu ”Twenty Four Talents” vol.3: Twenty Four Talents III

placeholder