fbpx
Afbeelding voor De Staat – Red Yellow and Blue

De Staat drie dagen in Doornroosje met project Red / Yellow / Blue op 19, 20 en 21 januari 2024

De alternatieve rockband De Staat geeft in het kader van hun project Red / Yellow / Blue drie concerten in de Grote Zaal van Doornroosje op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 5 juni om 10:00 uur via deze website.

De Staat behoeft natuurlijk geen introductie bij het Nijmeegse publiek. De band is met hun unieke mix van stevige rock inmiddels uitgegroeid tot misschien wel de beste live-act van Nederland.  Succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ zijn ondertussen ware festivalklassiekers geworden. En de afgelopen jaren heeft de Staat hard gewerkt aan hun meest ambitieuze project tot nu toe. Het resultaat hiervan is in deze reeks concerten te zien en horen in Doornroosje.

In juni hebben ze namelijk Red / Yellow / Blue afgerond. Er komt geen studio-album – in plaats daarvan is er een gigantische verzameling nieuwe nummers uitgekomen op digitale platforms. Frontman Torre Florim heeft het beroemde eclecticisme van zijn band volledig omarmd om hun eerste auditieve kunstproject te produceren, door tientallen nummers te schrijven die de kleuren rood, geel en blauw weerspiegelen. Red / Yellow / Blue is een songwriting-experiment dat twee vingers opsteekt naar het concept van vaste genres.

Florim: “We zijn superblij om eindelijk het complete Red, Yellow and Blue project uit te brengen. Met vijf nummers per kleur, waarbij elke kleur een uiterste van ons representeert. Het proces was verfrissend en het voelt alsof we creatief gezien nieuwe paden zijn ingeslagen. Hopelijk beleeft het publiek dat net zo wanneer ze zich onderdompelen in de diversiteit van Red/Yellow/Blue.”

Vrijdag 19 januari 2024 (Red)
Zaterdag 20 januari 2024 (Yellow)
Zondag 21 januari 2024 (Blue)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 5 juni om 10:00 uur. Naast reguliere tickets zijn er een beperkt aantal passe-partout tickets verkrijgbaar die toegang geven tot alle drie de concerten.

Passe-partouts á € 112,50 – UITVERKOCHT
The Red Show – vrijdag 19 januari á €41,50 – klik HIER
The Yellow Show – zaterdag 20 januari á €41,50 – HIER
The Blue Show – zondag 21 januari á €41,50- klik HIER

Een account is nodig op tickets te kunnen kopen. Heb je nog geen account? Klik dan hier.

placeholder