Doornroosje
loader

INFO

Tickets kopen

Aan de kassa tickets kopen

De kassa is geopend tijdens de events, uitgezonderd de activiteiten die georganiseerd zijn door derden, die zelf de kaartverkoop verzorgen. Aan de kassa kunnen kaarten gekocht worden voor alle events waarvoor Doornroosje zelf de kaartverkoop doet. In de regel gaat de kassa bij concerten 30 minuten voor aanvang open, bij dance gaat de kassa open op de aanvangstijd. Je kunt contant betalen, of met PIN of creditcard.

Online tickets kopen

Op deze site kun je 24 uur per dag kaarten kopen. Meestal zijn alle te verkopen kaarten online verkrijgbaar. Er kunnen affiliate websites zijn, waarin onze webkassa geïntegreerd is, en waar mogelijk alleen tickets verkocht worden voor shows die we samen produceren.

Het systeem dat we gebruiken voor onze online kaartverkoop heet ActiveTickets. Je moet even een account aanmaken om online kaarten te bestellen. De kaarten die je koopt, worden gestuurd naar het e-mailadres dat je daarvoor opgeeft. We vragen niet veel gegevens van je, zodat je snel klaar bent. Als je na een bestelling inlogt, vind je al je gekochte kaarten in je bestelhistorie. Alle ticketprijzen zijn inclusief alle kosten.

Een account aanmaken
Open het menu rechtsboven in onze website, klik op ‘Login’ en daarna op de snelkoppeling ‘Registreer’. Voer je gegevens in en klik op ‘Account aanmaken’. Het opgegeven e-mailadres wordt geverifieerd, om zeker te zijn dat het een werkend adres is. Hierop ontvang je later je e-tickets of nieuwsbrieven. Eenmaal ingelogd kun je via ‘Mijn account’ je gegevens inzien en wijzigen, en je voltooide aankopen bekijken. Je kunt nu ook kaartjes kopen.

Online kaarten kopen
In de agenda of op de detailpagina van een evenement kun je op ‘Tickets’ klikken. Je kunt dan inloggen (als je al een account hebt en nog niet bent ingelogd) of een account aanmaken. Hierna kom je op de pagina waar je de soort en het aantal kaartjes kunt kiezen. Daarna kun je verder winkelen in ons programma of gaan afrekenen.

Kies een betaalwijze, en doorloop de schermen van de gekozen betaalwijze. Dit deel van de procedure is ook voor ons afgeschermd, maar als de betaling is geslaagd, dan wordt dit aan de website gemeld. Er wordt dan automatisch een e-mail naar je verstuurd met de e-tickets. Dat zijn pdf-bestanden om af te drukken en mee te nemen naar de zaal of bij de deur te tonen op je telefoon. Ze bevatten de barcode die aan de deur gescand wordt en andere gegevens waarmee we de kaarten ook handmatig in het systeem kunnen terugvinden.

Er zijn meerdere betaalwijzen:

  • iDEAL. Dit is betalen met een Nederlandse bankrekening via Internet bankieren. Voor meer informatie en een lijst van de op dit moment aangesloten banken, zie de iDEAL website.
  • Giropay. Dit is een Duitse variant van iDEAL. Je betaalt met een Duitse bankrekening. Zie de Giropay website.
  • Bancontact MisterCash. Dit is een Belgische variant van iDEAL. Je betaalt met een Belgische bankrekening. Zie de MisterCash website.
  • VISA. Dit is een bekende creditcard. Wij gebruiken de extra beveiliging. Zie de VISA website.
  • Mastercard. Nog een bekende creditcard. Wij gebruiken de extra beveiliging. Zie de Mastercard website.

 

 

Waarschuwing
Er zijn personen en websites die tickets van Doornroosje aanbieden, zonder onze instemming. Vaak zijn tickets die je via zo’n weg koopt veel duurder en wij geven geen enkele garantie voor de geldigheid van dergelijke tickets. Meer informatie over dit onderwerp vind je op de Weet Waar Je Koopt website.

Algemene voorwaarden

  • Het is verboden om tickets of e-tickets (aankoopbevestiging per e-mail) op enigerlei wijze na te maken of dupliceren ten behoeve van wederverkoop van een en hetzelfde ticket. Een ticket biedt slechts eenmalig toegang tot Doornroosje.
  • Elke aankoop of bestelling via de website of aan de kassa is definitief. Gekochte kaarten zullen alleen worden teruggenomen als de activiteit niet doorgaat of aanzienlijk gewijzigd wordt.
  • Doornroosje/Merleyn heeft het recht om de planning van activiteiten aan te passen of ze te annuleren. Als een activiteit aanzienlijk gewijzigd wordt ten opzichte van wat op het moment van aankoop werd aangekondigd, heeft de koper recht op restitutie van de aankoopsom, of vervangende tickets naar keuze van Doornroosje/Merleyn.
  • Toegang tot opvoeringen vereist een ticket, gekocht aan onze dagkassa of op een voorverkoopadres, of een afdruk van een e-ticket, gekocht via onze website.
  • Openingstijden van de dagkassa hangen af van het programma.

Contact:
Heb je moeilijkheden ondervonden met het kopen van tickets, of een andere vraag of opmerking?

Meld dit telefonisch via 024-3554243, of per e-mail.

Je kunt je melding of vraag ook plaatsen via het contactformulier.

Zie ook ons beleid ten aanzien van klachten, ons privacybeleid, de beschrijving van het bestelproces en onze antwoorden op veelgestelde vragen.