fbpx

Vacatures publieks­diensten

Vacatures publieks­diensten
Op deze pagina vind je functies waarvoor we regelmatig nieuwe collega's zoeken bij horeca & publieksdiensten.

Horecamedewerkers

Sollicitatierondes vinden doorgaans plaats in februari en september.

Bij Doornroosje zijn we regelmatig op zoek naar hardwerkende avondbloeiers en nachtegaaltjes die het leuk vinden om in een groot en divers team te werken. Samen bouwen wij vanachter de bar of de garderobe aan de leukste feestjes en concerten van Nijmegen. Dus, heb jij energie voor tien en droom je al tijden van biertjes tappen terwijl je favo act op twintig meter afstand speelt én ben jij 2 à 3 avonden in de week beschikbaar? Meld je dan nu aan.

Plee Roosjes

Per direct.

Plee Roosjes weten hoe fijn een schone download unit is, die ervoor zorgen dat er glimlachend wordt geklaterd en waarbij de normaalste behoefte van de dag een heuse ervaring wordt. Tijdens concerten is een Plee Roosje vooral servicegericht met een twist, tijdens dance-events werk je samen met de andere Plee Roosjes toe naar een heuse toilet-experience. Dus ben jij een enthousiasteling die een uitdaging ziet in het pimpen van Doornroosje’s keramieke zetels tot Plees To Be, kom er dan bij! 

Kassakracht

Als Roosje-kassakracht ben jij hét gezicht van Doornroosje. Je beantwoordt zonder moeite de vragen van onze bezoekers, terwijl je één oog op de gastenlijst houdt en het andere oog op het kleine groepje vrijwilligers dat je aanstuurt. Je bent gastvrij, hebt belachelijk sterke communicatieve skills en, misschien wel het belangrijkste, je draagt muziek-liefhebbende gasten een warm hart toe.  

Entreevrijwilliger

Als entreevrijwilliger ben jij onderdeel van het welkomstcomité, waarbij je een gastvrije rol vervult en verantwoordelijk bent voor het scannen van de kaartjes. Tijdens je dienst neem je een actieve houding aan, open je de deur voor bezoekers en sta je klaar om hun vragen te beantwoorden. De entreevrijwilliger is het eerste gezicht van Doornroosje en zet daarmee de toon van de avond.  

placeholder