fbpx

Werken bij Doornroosje

Werken bij Doornroosje
Met een kleine maar krachtige vaste kern en een grote club enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en freelancers organiseren we in totaal zo'n 400 activiteiten per jaar, waar meer dan 350.000 muziekliefhebbers van kunnen genieten. 

Welkom achter de schermen

Niet alleen op het podium loopt talent rond bij Doornroosje en Merleyn. Om de magie van een goede livebeleving te realiseren hebben we mensen achter de schermen die dagelijks het verschil maken en zich continue ontwikkelen. Van betaalde functies tot flexibele krachten en vrijwilligers, van barmedewerkers tot fotografen, van stagiairs tot stagehands en conceptontwikkelaars. Wat ons verbindt is professionaliteit, gastvrijheid en natuurlijk een grenzeloze liefde voor muziek.  

We willen dat ons team een afspiegeling is van ons publiek. Bij ons maakt het niet uit welke muziekstijl jou raakt, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft en waar je wieg heeft gestaan: je bent welkom om jouw kwaliteiten. 

Voorwaarden en voordelen

Doornroosje en Merleyn zijn lid van de VNPF en daardoor verbonden aan de cao voor Nederlandse Poppodia en -Festivals. We hebben verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor het een werkplek is waar je ook buiten je werkzaamheden veel leuke momenten in Doornroosje en Merleyn meemaakt. Denk aan een medewerkerpas waarmee je gratis toegang kan krijgen tot shows en evenementen en waarmee je korting krijgt bij onze bar. Daarnaast organiseren we elke maand een medewerkeravond, komen we voor de zomer samen voor een gezellige BBQ en is er jaarlijks een uitje.  

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

placeholder