fbpx

Werken bij Doornroosje

Werken bij Doornroosje
Met een kleine maar krachtige vaste kern en een grote club enthousiaste medewerkers en vrijwilligers organiseren we in totaal zo'n 400 activiteiten per jaar, waar meer dan 350.000 muziekliefhebbers van kunnen genieten. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Regelmatig komen hier nieuwe vacatures voorbij.

Welkom achter de schermen

Niet alleen op het podium loopt talent rond bij Doornroosje. Om de magie van een goede livebeleving te realiseren hebben we mensen achter de schermen die dagelijks het verschil maken en zich continue ontwikkelen. Van betaalde functies tot flexibele krachten en vrijwilligers, van barmedewerkers tot fotografen, van stagiairs tot stagehands en conceptontwikkelaars. Wat ons verbindt is professionaliteit, gastvrijheid en natuurlijk een grenzeloze liefde voor muziek. 

We willen dat ons team een afspiegeling is van ons publiek. Bij ons maakt het niet uit welke muziekstijl jou raakt, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft en waar je wieg heeft gestaan: je bent welkom om jouw kwaliteiten. 

Stages 

We werken op verschillende afdelingen met stagiair(e)s. Zo is de jaarlijkse organisatie van bandwedstrijd De Roos van Nijmegen een vaste klus van onze Productiestagiair(e). Ook op Licht-, Geluidstechniek en Marketing & Communicatie zijn regelmatig stageplekken beschikbaar. 

Kijk hieronder voor actuele vacatures.