fbpx
Afbeelding voor Einfach Kurt + Non-Alignment Pact + RBF

Roos van Nijmegen voorronde 2

Einfach Kurt + Non-Alignment Pact + RBF

woensdag 16 april 2014
locatie:
Merleyn
datum:
woensdag 16 april 2014
start:
22:00 uur

Einfach Kurt combineert in zijn liedjes de rauwheid en romantiek van country en blues met de aardsheid van folkmuziek. In zijn eenvoudige maar tot de verbeelding sprekende liedjes zet Einfach Kurt een sfeer neer die je meeneemt naar verre en vergeten oorden. Een twee dimensionale wereld waar de zwarte verbeelding nog oppermachtig is en waar alle lelijke clichés waar blijken te zijn.

Post-punk leeft en Wave heerst. Non-Alignment Pact (NAP) biedt je uiterst dansbare, stevige post-punk en donkere, melodieuze wave van de 21ste eeuw met een forse knipoog naar de jaren ’80.Terwijl de wereld de verschrikkingen van de Maya-kalender probeerde te overleven, verrees Non-Alignment Pact uit de as van ’s werelds noodlot. Een apocalyps klonk nog nooit zo mooi.

De jonge honden van Remove Before Flight spelen al vier jaar samen en zijn als familie voor elkaar. Het podium veroveren zij met muziek vol gitaargeweld, heerlijke hammond geluiden, een strakke bas en drumwerk waar drummers versteld van staan. RBF staat vol overtuiging op het podium en laten de oude blues rock geluiden weer herleven.

De Roos van Nijmegen is al 28 jaar dé bandcompetitie van Nijmegen. Deelnemers waren o.a. Piepschuim, De Staat, The Kevin Costners en Dicipline & Rather Real.

genre

rock, folk, blues, postrock

Einfach Kurt + Non-Alignment Pact + RBF

woensdag 16 april 2014

placeholder