Doornroosje
loader

Alela Diane + Olivia Chaney

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Alela Diane is één van de vertegenwoordigsters van de ‘new-folk’. Haar gospelnummers klinken bijzonder en bezwerend door haar intense, warme stem en het akoestische gitaarspel.

Alela Diane schrikt er niet voor terug om bepaalde tekstlijnen bijna als een mantra te herhalen. Haar albums als ‘The Pirate’s Gospel’ en ‘To Be Still’  zijn regelrechte odes aan eenvoud en schoonheid. Diane laat het Amerikaanse muzikale erfgoed van de 20s herleven, voorzien van een eigen fantasierijke en haast onwerkelijke zweem.

Haar vijfde solo-album ‘Cusp’ nam ze op terwijl ze in verwachting was van haar tweede dochter. Dit album verschijnt begin 2018 en staat ongetwijfeld weer vol zachte folknummers met een emotioneel, hoopvol randje.

Er zijn nog wel tickets te koop voor de show van Alela Diane op Motel Mozaique vrijdag 20 april, kijk hier voor meer informatie.

Bekijk de foto's (Olivia Chaney)
Bekijk de foto's (Alela Diane)