Doornroosje
loader

FortaRock

Amaranthe

Santa Cruz

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Zweedse band Amaranthe is een geboren hitmachine en ongelofelijk populair. Het gezelschap rondom zangeres Elize Ryd maakt pakkende, moderne, melodieuze metal opgefrist met sprankelende elektro-invloeden en enorm catchy refreinen.

Het schema voor vanavond

19.00 – deuren  en kassa open
19.30 – 20.10 SantaCruz
20.30 – 21.10 Engel
21.30 – ……… Amaranthe

De screams en grunts van zanger Henrik Englund Wilhelmsson zorgen voor het scherpe randje. De nummers ‘Hunger’, ‘The Nexus’, ‘Amaranthe’ zijn elk al vele miljoenen (!) keren bekeken op Youtube. De kersverse hit ‘Drop Dead Cynical’, afkomstig van het nieuwe album ‘Massive Addictive’ kan binnenkort aan het rijtje hits worden toegevoegd. De band is nauw verwand aan andere succesvolle female fronted metalbands als Halestorm en Delain en doet muzikaal af en toe denken aan andere Zweedse bands als In Flames en Soilwork. Voeg daarbij de hoge entertainment factor van deze sympathieke Zweden en deze avond kan nu al niet meer stuk!

De Finse glamsleazerock en metalband Santa Cruz en de Zweedse melodische death metalband Engel verzorgen vanavond de support.

lees meer
Bekijk de foto's (Engel)
Bekijk de foto's (Santa Cruz)
Bekijk de foto's (Amaranthe)