Doornroosje
loader

Amenra

Aluk Todolo + VVOVNDS + Throane + Sembler Deah + Fär + Barst

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Amenra is de afgelopen jaren aan een opmars bezig en maakt grootse indruk met hun intense live shows en albums.

De Belgische band is overdonderend in al haar facetten. De melancholische muziek is ingegeven door het gevoel en overtuiging van de bandleden zelf, met frontman Colin van Eeckhout voorop. De spirituele zoektocht is indringend en voert je langs duistere krochten van de ziel. Inmiddels hebben de Belgen vijf albums uitgebracht, allen van een duistere schoonheid die zijn weerga niet kent. Het nieuwe werk, ‘Mass VI’ is weer net zo louterend, zalvend, hard, zacht, troostend, intens en angstaanjagend als de voorgangers. Amenra is uniek, een band die je gezien moet hebben, zowel akoestisch als non-akoestisch.

Geheel in het teken van het nieuwe album geeft Amenra in januari twee optredens in Nijmegen. Op vrijdag 19 januari doen ze de Stevenskerk aan voor een akoestische show, samen met gasten. Op 20 januari is Doornroosje aan de beurt voor een snoeiharde non-akoestische show. Op beide dagen zal de line-up zal aangevuld worden met gasten.

Extra info

Tijdschema
Zaterdag (o.v.b.)

15.00 – deuren & kassa open
15.30 – 16.00 Barst
16.20 – 16.50 Fär
17.10 – 17.50 Throane
18.30 – 19.10 Sembler Deah
19.30 – 20.10 VVOVNDS
20.30 – 21.30 Aluk Todolo
22.00 – Amenra

Eten & Drinken

De kleine zaal van Doornroosje wordt zaterdag omgetoverd tot een pop-up restaurant waar je kan genieten van een drankje en een maaltijd gemaakt door onze huiskok Nienke. Uit ervaring kunnen we zeggen dat de gerechten die zij bereidt zeer smakelijk zijn. Maaltijden zijn te verkrijgen van 17.30 uur tot +/- 21.00 uur.

Het menu, €9,50 p.p.

Duivelse kip in kruidige kokossaus met rode pepers, rijst en boontjes. (lactose en glutenvrij)

Veganistische gele curry van kikkererwten met tomaat, rijst en boontjes. (lactose en glutenvrij)

Daarnaast verkoopt Billy van De Bierhoeder zaterdag in de paarse foyer bar een aantal door hem geselecteerde bieren voor de liefhebber. Een aantal ervan gaan prima samen met de gerechten die te verkrijgen zijn. De Bierhoeder is de enige speciaalbier winkel in Nijmegen. Meer dan 300 speciaalbieren uit de traditionele bierlanden maar ook uit minder bekende streken zoals Spanje en Italië. Vraag Billy gerust om tips. Bon appetit en proost!

Bekijk de foto's (Aluk Todolo)
Bekijk de foto's (Amenra)
Bekijk de foto's (Throane)
Bekijk de foto's (Sembler Deah)
Bekijk de foto's (Fär)
Bekijk de foto's (Barst)
Bekijk de foto's (Vvovnds)