Afbeelding voor Ane Brun

Ane Brun

dinsdag 9 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
dinsdag 9 november 2021
zaal open:
19:30 uur
aanvang:
20:15 uur
De in Stockholm woonachtige Noorse muzikante Ane Brun greep pas op haar 21ste naar de gitaar en zette ze haar eerste stappen op een podium. Met haar verstilde muziek waarin af en toe de donkerte van de lange Scandinavische winters doorklinkt, krijgt ze elk publiek stil. Steevast brengt ze feeërieke songs met een gelaagd en duister kantje, waarin leermeesters als Joni Mitchell en Kate Bush duidelijk doorschemeren. Al heel wat Europese podia en festivals vielen voor haar stem en muziek.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Met de aankondiging van haar nieuw single ‘Don’t Run and Hide’ kondigt Ane Brun ook haar nieuwe album aan, welke dit najaar zal verschijnen. Ze verlegt bij iedere release haar eigen grenzen en probeert haarzelf niet te herhalen. Voor dit album werkt ze intensief samen met haar nieuwe bandleden Felisia Westberg (basgitaar), Lovisa Samuelsson (cello, percussie) en Siv Øyunn Kjenstad (drums).

genre

pop, singer songwriter, folk

media

Ane Brun

dinsdag 9 november 2021