Doornroosje
loader

Releasefestival 'Perspectives & Objectives'

Antillectual + The Road Home + Tim Vantol e.a.

Antillectual zal op vrijdag 23 augustus hun nieuwe album presenteren in Doornroosje. Dit zal gebeuren in de vorm van een mini-festival met 6 bands, toffe muziek, interessante literatuur en veganistisch warme maaltijden (van Just Like Your Mom).

Antillectual zal op deze datum hun vierde album ‘Perspectives & Objectives’ presenteren. Samen met goede vrienden, bevriende bands wordt er een bijzondere dag van gemaakt. In de week hierna zal de band een maand lang door Europa touren ter promotie van het nieuwe album.

De eerste twee namen die naast Antillectual zullen optreden zijn: Lawine en Dead Giveaway. Twee kakelverse allstarbands die bestaan uit huidige en voormalige leden van bands als Antillectual, Sand Creek Massacre, Of No Avail, Laternpoll, Landverraad, Grinding Halt en waarschijnlijk nog meer. Het zal de eerste keer zijn dat de jaren 90 grunge/punk/emo van Dead Giveaway te horen is, en het zal de eerste keer zijn dat Lawine Doornroosje komt afbreken met zijn mix van screamo, hardcore en anarchopunk.