fbpx
Bente

Bente

donderdag 17 oktober 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 17 oktober 2024
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

Singer-songwriter Bente is een opvallende en getalenteerde verschijning in de Nederlandse muziekscene. In januari 2024 heeft ze haar eerste uitverkochte show in Paradiso gespeeld, wat een mijlpaal markeerde in haar reis als artiest. Dit najaar staat er opnieuw een betoverende tour gepland, waar fans enthousiast naar uitkijken.

Bente’s meest recente release, “Maar niet met jou erbij” blijft het publiek fascineren en getuigt van haar voortdurende artistieke groei en muzikale finesse. Met elke stap blijft Bente haar veelzijdigheid en unieke talenten demonstreren, waardoor ze steeds meer bewonderaars wint.
Bente’s muzikale ontdekkingsreis begon al op een prille leeftijd van elf jaar, waarbij ze haar passie voor zingen, schrijven en optreden ontdekte. Als tiener stond ze al in de schijnwerpers bij programma’s als The Voice Kids en De Wereld Draait Door, en haar leven werd zelfs het onderwerp van een boeiende documentaire genaamd “Bente’s Stem.”

In 2019 besloot Bente haar muzikale koers te verleggen en tekende ze een contract bij het prestigieuze platenlabel TopNotch. Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in haar carrière, waarbij ze begon met het schrijven en zingen in het Nederlands. Ze brak definitief door met haar single “Liefste, Ken Je Mij,” en sindsdien heeft ze indrukwekkende stappen gezet met twee EP’s en diverse succesvolle singles, waarbij ze samenwerkte met bekende artiesten als Maan en Ronnie Flex. Een hoogtepunt in haar artistieke reis was de langverwachte release van haar debuutalbum, getiteld “Als Ik Met De Wind Kon Dansen.” Met een diepe fascinatie voor numerologie en een bijzondere connectie met het getal 11, koos Bente ervoor om haar album op de unieke datum 11-11-22 te lanceren. Dit album, waarop ook getalenteerde artiesten zoals Typhoon, Tim Knol en Meau te horen zijn, bracht Bente’s volwassen geluid naar voren.

genre

pop

media

Bente

donderdag 17 oktober 2024

placeholder