Doornroosje
loader

Blanks + Jet van der Steen

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Denk aan muziek, enthousiasme, geluk en levenslust en je zult al snel aan Blanks denken. Blanks bouwde in rap tempo een internationale fanbase op met zijn Youtube kanaal ‘Music by Blanks’. Op 15-jarige leeftijd begon hij met zijn kanaal, dat tegenwoordig al 1,3 miljoen abonees heeft. Blanks is niet de traditionele YouTuber, maar een muzikant die zijn online platform gebruikt om zijn passie en liefde voor muziek te delen.

Zo steekt hij bekende songs in een nieuw jasje en trok zo de aandacht van Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone. Nadat zijn jaren 80-versie van ‘Better Now’ meerdere keren viral ging, concentreerde Blanks zich op zijn originele muziek. Met de hulp van zijn Instagram-volgers schreef hij instant bop’s als ‘Wave’, ‘Bittersweet’ en ‘Higher’. Een nieuwe serie ‘Blanks Invites’ bevat studiocollabs met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman en Sheppard.