Doornroosje
loader

EXTRA SHOW

BLØF + Rachel Louise

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Zowel de show op 31 maart als op 1 april in Doornroosje zijn in recordtijd uitverkocht! Ook het openluchtconcert in het Gofferttheater op 24 juni is uitverkocht. Daarom heeft BLØF besloten nog één allerlaatste extra show te geven op vrijdag 23 juni op dezelfde locatie. Klik hier voor meer info.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste bands van Nederland dankzij een serie hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens, van stadion tot huiskamer en van zalen als Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA. Maar achteroverleunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen.

Bekijk de foto's