Doornroosje
loader

Bökkers

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Bökkers staat garant voor rock&roll en een dampend feest, daar sluiten we het concert seizoen 2019 mee af in Doornroosje. De Sallandse band is zonder twijfel de hardst werkende rockbands van Nederland. Al jaren toeren ze langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land.  Ze zorgen daar voor een ongekend dampend feest met originele rock-krakers als ‘Annie uut de Bochte’, ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’, ‘Jezus en Iederene Hef een Reden’.

Met hun succesvolle eigen festival, honderden trouwe volgers, een vaste notering in de top2000 en succesvolle festivaloptredens op o.a. Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt ‘Leaven in de Brouweri-je’ lekker landelijk. De single ‘Duutse Grens’ heeft de weg naar het publiek al gevonden, de rest van de nieuwe nummers en het nieuwe album volgen snel.

Bekijk de foto's