fbpx
chef'special

Chef’Special

+ Andro

zaterdag 25 mei 2024
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 25 mei 2024
zaal open:
19:00 uur
start:
19:45 uur
Dit concert is verplaatst en zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 april. Mocht je tickets hebben en op deze nieuwe datum niet kunnen dan kom je in aanmerking voor restitutie. Stuur hiervoor een mail met daarin het transactienummer naar administratie@doornroosje.nl o.v.v. Chef'Special. Dit kan t/m 27 april 2024.

Er zijn maar weinig bands die de grootste zalen en festivals intiem aan kunnen doen voelen en tegelijkertijd op de kleinere podia het overweldigende gevoel van een stadionconcert weten te geven. Chef’Special heeft die gave. Als er één plek is waar het Haarlemse vijftal zich inmiddels ruim 15 jaar keer op keer bewijst, is het op de podia. Voor het eerst sinds 2016 komt de band in 2024 met een nieuw album op zak terug naar Doornroosje.

In het kader van het 15-jarig bestaan werden hun vier studio albums op vinyl heruitgebracht, speelde de band een uitverkochte show in de Ziggo Dome én een reeks  van de grootste concerten en festivals. De meest recente plaat Amigo werd platina en leverde drie Top 40-hits op: Try Again Nicotine en Into The Future. Ook internationaal trok Chef’Special de aandacht tijdens een tour met Twenty One Pilots en op festivals als Sziget, Colors of Ostrava en SanSan Festival.

genre

pop, funk, soul

tijdschema

  • Deuren open: 19:00 uur
  • Voorprogramma ANDRO: 19:45 uur
  • Chef'Special: 20.45
  • Verwachtte eindtijd: 22.15

media

Chef’Special

zaterdag 25 mei 2024

placeholder