Doornroosje
loader

Con Brio

Con Brio is de band rondom zanger, gitarist en ‘ster in spé’ Ziek McCarter. De uit San Fransisco afkomstige band maakt een bruisende mix van uptempo soul, rhythm & blues en dansbare funk. Een strakke ritme- en blazerssectie, vlammend gitaarwerk, moddervet Hammond geluid en de zwoele stem inclusief een indrukwekkende podium presentatie van Ziek McCarter zijn slechts een paar redenen waarom je Con Brio live zou moeten gaan zien.

Con Brio weet elk nummer de spanning en temperatuur op te voeren en werkt als een dampende soul- en funkmachine op je heupen. De band is schatplichtig aan ‘godfathers’ Sly & The Family Stone en James Brown maar zal liefhebbers van grootheden als Prince en D’Angelo ook kunnen bekoren.Op het jaarlijkse SXSW-festival in Austin was Con Brio een van de hoogtepunten. Onlangs verscheen hun debuutalbum ‘Kiss the Sun’ en de band komt nu voor het eerst naar Europa.

De band bestaat naast Ziek Mc Carter (zang, gitaar) uit: Benjamin Andrews (gitaar), Micah Dubreuil (toetsen), Jonathan Kirchner (bas), Andrew Laubacher (drums) en twee blazers:
Marcus Stephens (tenor saxofoon) en Brendan Liu (trompet).

lees meer
Bekijk de foto's