Doornroosje
loader

P.M.D. Clubtour

Danny Vera + Mercy John

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Danny Vera, de Zeeuw met een grote voorliefde voor Amerikaanse muziek, komt naar Doornroosje met zijn P.M.D. clubtour. Samen met band, blazers en natuurlijk zijn vertrouwde Gretsch Tennessan ’67 brengt deze rasartiest je vanavond een onvergetelijke avond vol rock-’n-roll.

De Americana zanger is zijn muzikale loopbaan in de kroegen begonnen. Van daaruit is hij gestaag door gegroeid naar de grotere zalen en festivals van Nederland. Niet in de laatste plaats geholpen door de landelijke bekendheid die hij geniet door de vele optredens bij tv programma’s als Voetbal International, De Wereld Draait Door en RTL Late Night.

De clubtour van Danny Vera gaat samen met het verschijnen van een nieuwe plaat, waar we vanavond ongetwijfeld de nodige nummers van gaan horen. Reken op een show vol Americana in de stijl van Danny’s grote voorbeelden Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley.

Bekijk de foto's (Mercy John)
Bekijk de foto's (Danny Vera)