fbpx
Afbeelding voor De Jeugd van Tegenwoordig + Veldentaal

De Jeugd van Tegenwoordig + Veldentaal

donderdag 31 maart 2016
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 31 maart 2016
start:
20:30 uur

Watskeburt?! In 2014 verzorgden de heren de allereerste show in het nieuwe pand van Doornroosje. En de geplande show in november 2015 was zo snel uitverkocht dat de heren hebben besloten er nog een show bij te doen in maart 2016. De Jeugd van Tegenwoordig bestaat tien jaar.  In het kader van ‘De Viering van Het Super Decennium’ verschenen er speciale uitgaven van hun albums, een box-set met materiaal en speelden ze twee (uitverkochte) show in de HMH.  Vanavond komen ze terug met hun nieuwe plaat ‘Manon’ onder hun armen.

Sinds hun debuutsingle Watskeburt is er veel gebeurd met deze vier heren. De hitlijsten werden bestormd en vele clubs en festivals in Nederland en Belgie werden vakkundig plat gespeeld. De formule is echter ongewijzigd: rappers Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo aangestuurd door briljante beat-bakker Bas Bron zijn nog steeds net zo gek als geniaal en helemaal klaar voor de volgende tien jaar.

Veldentaal is een collectief bestaande uit Bokoesam, Yung Nnelg, Idaly en producers Garrincha en GRGY. Afgelopen zomer dropten zij hun mixtape ‘Veldentaal’ en in mei zijn ze terug in Nijmegen voor Le Tour du Tour met SMIB!

genre

hiphop

De Jeugd van Tegenwoordig + Veldentaal

donderdag 31 maart 2016

placeholder