Doornroosje
loader

De Leven NYE

De Leven NYE

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Is De Leven beter dan het echte leven? 2019 was voor De Leven in ieder geval geweldig. Elke editie was legendary. Of het nou onze bijdrage bij de silent disco van Stille Chaos was, de afsluiter van de 4daagse op Festival ’t Eiland of onze vertrouwde avonden in Merleyn. Elke keer weer hebben we onvergetelijke herinneringen gemaakt! En om dit met jullie te vieren presenteren wij: De Leven op je Oud & Nieuwtje!!

Net als in 2018 verzorgen wij het allermooiste feestje tijdens oud & nieuw.  Verwacht de hele avond guiltypleasures, danceclassics en harde bangers waarvan je niet wist dat je die graag wilde horen.

Dit is De Leven! En De Leven moet gevierd worden. Want als het morgen over is, en er niks meer over is, dan kan ik zeggen dat ik heb geleefd en dat ik meer ben vergeten dan je weet, snapje!