fbpx
Destrage

Fortarock

Destrage + VAIN LOUIE

dinsdag 11 oktober 2022
locatie:
Merleyn
datum:
dinsdag 11 oktober 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

Destrage staat te boek als ‘metalcore’ act, maar daarmee doe je de Italiaanse band veel te kort. Hun muziek behelst veel meer dan dat. De opwindende nummers zijn kleurrijk en barsten van de originele ideeën.

Het album ‘The Chosen One’ uit 2019 is een opeenstapeling van energie. Progressieve metal gaat hier op hand in hand met math en djent metal. Retestrakke breakdowns worden afgewisseld met meer melodieuze passages waarbij de zang van Mr. Colavolpe prachtig in harmonie is. De goede man brult op het ene moment de longen uit zijn lijf om vervolgens met zijn cleane zang een gevoelige snaar te raken. De vette productie doet de rest. Het nieuwe album ‘SO MUCH. too much’ verschijnt in september. Het nummer ‘Everything Sucks And I Think I Am A Big Part Of It’ is al vrijgegeven en is een meer dan geweldig voorpoefje van wat komen gaat. Wij kunnen niet wachten!

Destrage is niet voor een gat te vangen en is dan ook verplichte kost voor degenen die Dillinger Escape Plan, Car Bomb, Meshuggah, Protest the Hero, TesseracT, Sylosis en System of a Down regelmatig in hun playlist hebben staan.

genre

metal, metalcore, progressive metal, math metal

media

Destrage + VAIN LOUIE

dinsdag 11 oktober 2022

placeholder