Doornroosje
loader

Eefje de Visser + Elijah

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Op dit moment legt Eefje de Visser de laatste hand aan haar tweede studio album dat aan het einde van de zomer het daglicht zal zien. Dit keer luistert de plaat als een muzikale road trip; een meeslepend maar rustgevend geheel dat je het gevoel geeft onderweg te zijn. Een soundtrack voor een hectisch leven.

De singer-songwriter staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer maar ook om haar intense live-optredens. Met haar debuutalbum “de Koek” liet Eefje de Visser een nieuw, authentiek geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek.

In het jaar dat ze doorbrak speelde Eefje op festivals als Lowlands, Noorderslag, Oerol en Into the Great Wide Open en inmiddels heeft ze al drie onnavolgbare clubtours achter zich. Binnenkort treedt ze weer op, samen met haar live band en het nieuwe repertoire.

Bekijk de foto's (Elijah)
Bekijk de foto's (Eefje de Visser)