fbpx
Afbeelding voor Euro Rock

Euro Rock

Outahead + TAS + Fire Wheel + Narran

donderdag 28 juli 2022
locatie:
Café The Shuffle
datum:
donderdag 28 juli 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur

Euro Rock is een uitwisselingsproject in Duisburg voor Europese muzikanten. Dit jaar spelen ze ook een show in Nijmegen en jij kunt er bij zijn! De bands die dit jaar meedoen zijn: NARRAN (De), Tas (LT), Fire Wheel (FR) en publiekswinnaar van De Roos van Nijmegen: Outahead (NL).

Op donderdag 28 juli spelen vier Europese bands in café The Shuffle. Ieder jaar stuurt Doornroosje een Nijmeegse band naar het project Euro Rock. Dit jaar is dat de publiekswinnaar van De Roos van Nijmegen: de band Outahead. Tijdens Euro Rock wordt er 10 dagen lang heel veel muziek gemaakt, samengewerkt en workshops gevolgd. De oorspronkelijke formaties van de bands worden na een dag opgeheven en nieuwe Europese bands worden gevormd. De muziek die ze maken wordt meteen live uitgeprobeerd voor publiek, deze zullen ze ook de 28e laten horen.

Het project heeft als doel om het contact tussen jongeren in Europa te bevorderen, muziek is een universele taal die alle muzikanten spreken. De bands die in het verleden hebben meegedaan zijn o.a. The Hübschrauber, Foxlane en The Naked Sweat Drips.

genre

pop, rock

media

Euro Rock

donderdag 28 juli 2022

placeholder