Doornroosje
loader

Foxlane EP Release

Foxlane + POM

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

De frisse indierock van Foxlane kennen we ondertussen allemaal. Deze Birmingham boys uit Nijmegen vormen een geoliede machine bij wie altijd iets borrelt onder de oppervlakte. Strak en gebalanceerd, maar altijd klaar voor de aanval. Niet gek dat ze een streaming hit scoorden met hun hommage aan de Netflixserie Peaky Blinders. De vuige attitude vol onvoorspelbare explosiviteit wordt doorgetrokken op de self-titled EP die in september 2021 verschijnt en tijdens deze show in Merleyn wordt gereleased. Verwacht een broeierige EP met de enerverende dansenergie van acts als Foals gecombineerd met de rockrauwkost van bijvoorbeeld Shame, Fontaines D.C. en Squid.

Al sinds debuut-EP All Quite Good Now uit 2017 stuwt de band onder leiding van de energieke zanger voort. Dat de band niet bang is om zijn plek op te eisen werd duidelijk tijdens de Popronde van 2019. Als OOR-talent werden ze met 34 shows de meest geboekte artiest van het rondreizende festival. Dit een jaar nadat ze de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepten. Dat Foxlane hard aan de weg timmert moge duidelijk zijn, en dat komen ze tijdens deze show in hun thuisstad nog even bevestigen!

De support wordt verzorgd door POM. Een vijfkoppige band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘fuzzpop’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje.