Doornroosje
loader

FRIS

Op zondag 3 mei a.s. komt FRIS voor de eerste keer naar poppodium Doornroosje. En dat kan maar één ding betekenen – Het dak gaat eraf! Met behulp van de talentvolle DJ’s Jamiro Ligna, Jasha Rudge, Daim, Massive Tune & Massive MC zullen wij ervoor zorgen dat het een onvergetelijke eerste editie wordt. Bereid je voor op een avond vol gruwelijke tracks, pompende beats en vooral heel veel gezelligheid. Twijfel niet langer en koop je kaarten. Be there!

Het feest duurt van 19:30 tot 00:30 en de voorverkoop is inmiddels gestart. Entreekaarten kosten €8,- (excl. fee). Wacht niet te lang met kaarten kopen, want we verwachten een uitverkochte editie!

Geen alcohol, geen drugs, gewoon FRIS!

Sinds 2007 biedt FRIS jongeren van 12 t/m 15 jaar de ideale mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met het uitgaansleven. De mooiste discotheken, de beste DJ’s en artiesten en een geweldige sfeer, maar dan wel in combinatie met een gevoel van veiligheid en verantwoordelijkheid – Dat is FRIS.
Met deze succesvolle formule organiseert FRIS meer dan 120 feestjes per jaar. Van Amsterdam tot Eindhoven, van Alkmaar tot Groningen; verantwoord feesten met FRIS kan inmiddels door heel Nederland.

Je bent pas cool als je @FRIS bent!

lees meer