Doornroosje
loader

Releaseparty

General Midnight e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De mannen van lokale nieuwkomer General Midnight hebben het podium van Merleyn uitgekozen om hun langverwachte debuutalbum te presenteren.

Deze ervaren muzikanten hebben alles zelf gedaan; van het uitgraven van een studiokelder tot het produceren en mixen van hun titelloze album. Dit heeft een kwalitatieve en zeker ook gevarieerde plaat opgeleverd, die zich qua stijl beweegt tussen Seattle en de Zuid-Californische woestijn; donkere grunge en melodieuze desert-rock, met her en der experimentele uitschieters. Om de gelaagde muziek ook live te kunnen brengen is een vijfkoppige band bij elkaar gezocht van rockers die de Nederlandse podia op hun duimpje kennen. General Midnight zal je een uur lang bestoken met hoekige riffs, sterke melodieën en fuzzy gitaarsolo’s!

Support is er van Vinnie Stiletto and the Sundance Kid. De alternatieve country en roadhouse van Vinnie Stiletto and the Sundance Kid kenmerkt zich door diens ruwe bolster en blanke pit. De teksten zijn afwisselend stoer en gevoelig, de sfeer is deels ingetogen en deels opzwepend. Met gemak schakelt de band van dromerige, melancholische en herfstige muziek naar swingende en blijmoedige americana. Het warme, donkere timbre in de zang van Vinnie Stiletto neemt je mee op een muzikale roadtrip door het zuiden van de USA.

Het Vintage Sound System zorgt met hun vuige grooves en dampende dansplaten voor de ideale omlijsting van de avond en draait na afloop van het concert de nacht in. Blijf dus gerust dansen of barhangen!

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier.

Bekijk de foto's (Vinnie Stiletto)
Bekijk de foto's (General Midnight)