Doornroosje
loader

Give it Dub

Joker + Distance + Egoless - live

Lucash

Joker is het kopstuk van de alom geroemde purple sound en blijft met iedere release positief verrassen. Met de meest recente ‘Mad Night EP’ laat hij wederom horen dat zijn innovatieve producties tot de absolute top van de game behoren. Joker gaat met de tijd mee.
Een andere producer die de scene doet opleven is Egoless. Waar hij vorig jaar nog definitief doorbrak als nieuwste member van de DEEP MEDI family, is hij inmiddels een vaste waarde in de dubstepscene. Nieuwe Egoless tunes staan garant voor originaliteit en wij kunnen niet wachten om die verse dubplates te horen over het system van Doornroosje.
Maar dat is nog niet alles, want naast Joker en Egoless wordt ook Distance ingevlogen vanuit de UK. De Chestplate baas is al sinds de geboorte van ons geliefde genre bezig met het uitbrengen van diepe, duistere, bass-overgoten tracks. Zijn vorig jaar verschenen album ‘Dynamis’ laat een zeer diverse Distance horen, reden genoeg om deze pioneer de avond vakkundig af te laten sluiten.
Local basshead Lucash completeert de line-up en zal de opening van de avond voor zijn rekening nemen. Give it Dub is back!
Bekijk de foto's