give-it-dub

Give it Dub

+ Drone + Commodo + Bukez Finezt

zaterdag 18 december 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 18 december 2021
zaal open:
18:00 uur
start show:
18:00 uur
einde show:
00:00 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

We’re back! Na een geannuleerde editie in coronatijd komen we terug met een klapper en zijn we enthousiaster dan ooit om de dikste dubstep naar Nijmegen te brengen. De line-up laat dan ook zien hoeveel zin we er weer in hebben.

Drone, DJ en producer gehuisvest in Bristol pusht al een aantal jaar een compleet eigen sound. Hij weet stijlen met elkaar af te wisselen en tegelijkertijd een goede samenhang te creëeren in zijn sets. Een van de labels waar hij veel mee samenwerkt, System, was al eerder aanwezig bij Give it Dub als eerste show buiten de UK.

Ook Commodo, de volgende artiest op de line-up, waagde zich al eerder aan de zaal van Doornroosje. Met toendertijds 5 releases op Deep Medi Musik, het label van Mala, prezen wij hem de toekomst. Inmiddels zijn daar nog aardig wat releases bijgekomen. Niet alleen op Deep Medi Musik, maar ook op Black Acre, Bandulu en Sector 7 Sounds.

Ook Bukez Finezt, die in 2014 met Give it Dub samen afscheid nam van het oude Doornroosje aan de Groenewoudseweg, mag op deze editie niet ontbreken. Als een van Duitsland’s meest actieve en veelzijdige dubstep producers nodigen we hem graag nog een keer uit om de tent bij ons af te komen breken.

En als dat allemaal nog niet genoeg was komt er ook nog een warm-up en een closing act bij. Een avond zoals vanouds, we zijn er wel weer aan toe!

genre

beats, dubstep

Give it Dub

zaterdag 18 december 2021