fbpx
grandson

grandson + Bob Vylan

zaterdag 7 oktober 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 7 oktober 2023
zaal open:
18:30 uur
start:
19:00 uur

Grandson wordt gezien als de grote Amerikaanse belofte binnen de alternatieve muziek met zijn eigenzinnige stijl van rock en punk gecombineerd met hiphop, beats en elektronische muziek.

Een puntige riff, een ruig intermezzo met trapbeats; grandson toont met zijn nummers dat hij alle lof waard is. In elk nummer hoor je wel een rockelement waarmee hij het publiek bespeelt en uit de plaat laat gaan. En dat hij hiervoor in de wieg gelegd is bewees hij onder meer op Pinkpop 2022. Een liveshow van Grandson betekent dan ook gehoorzamen en losgaan. Samen met persoonlijke teksten die zware onderwerpen als verslaving, geestelijke gezondheidsproblemen en de worstelingen van het dagelijks leven onder de loep neemt, komt de muziek van de Canadese singer-songwriter tot leven.

Binnenkort verschijnt de nieuwe plaat ‘I Love You, I’m Trying’ uit. Zijn meest persoonlijke en kwetsbare plaat tot nu toe. De plaat is de opvolger van het succesalbum ‘Death of an Optimist’ uit 2020. Naast zijn dez albums ken je grandson misschien ook van zijn single ‘Rain’ die hij samen met Jessie Reyez schreef voor de film The Suicide Squad.

Als support komt Bob Vylan mee, een van de meest veelbelovende moderne crossover-punkbands, een evolutie die we maar al te graag zien gebeuren binnen de hardere genres. Van de New Wave of British Punk is Bob Vylan zonder twijfel de origineelste met hun mix van punk, rapcore en kritische actuele lyrics. Bob Vylan weet liveshows aan te grijpen om op een gezonde manier de onderliggende woede en frustraties te kanaliseren. het levert fantastische shows op waarmee ze o.a. het Valkhof Festival in 2022 spontaan lieten ontbranden!

genre

rock, punk, hip hop

media

grandson + Bob Vylan

zaterdag 7 oktober 2023

placeholder