Afbeelding voor Guus Meeuwis

In De Basis Clubtour

Guus Meeuwis

zaterdag 11 december 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 11 december 2021
zaal open:
19:00 uur
start show:
20:00 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

Guus Meeuwis keert terug naar Doornroosje met de ‘In De Basis Clubtour’. Nog niet eerder hoorde je zijn liedjes, waaronder de grootste hits, in deze pure vorm. Met een kleine bandbezetting wordt het uiteraard weer een feest der herkenning: een clubtour zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Ondanks alle maatregelen heeft Guus het afgelopen jaar niet stil gezeten. In poppodium 013 stond hij maar liefst 50 keer op het podium met zijn Club Zoveel show. In het voorjaar heeft hij The Streamers opgericht, een bandcollectief dat met 3 livestreams miljoenen Nederlanders heeft vermaakt gedurende de lockdown periode.

Ook is hij de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: de nieuwe muziek wordt in het najaar uitgebracht en hoor je deze tour voor het eerst live.

genre

pop

media