Doornroosje
loader

HAEVN + Will Knox

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen maakt producersduo HAEVN al vanaf hun eerste single mateloos populair. Uitverkochte shows waren al een feit nog voor het verschijnen van hun debuutplaat.

De unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen in het indringende nummer ‘Where the heart is’ maakte de eerste lading fans. Het nummer dat is opgenomen met producer Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Birdy) werd opgemerkt door Volvo die gebruikte onder een van hun reclames. Na de release van de commercial beklimt het nummer de Shazam charts door heel Europa. Snel na de release van de Volvo reclame werd de band benaderd door een ander automerk. Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame voor BMW, tevens opgenomen in samenwerking met Tim Bran. Deze succesvolle combinatie, samen met de exposure die de band kreeg, zorgde voor een vliegende start voor de jonge band. Met de komst van drummer David Broeders en gitarist Tom Veugen was de band compleet.

Bekijk de foto's (HAEVN)
Bekijk de foto's (Will Knox)