Doornroosje
loader

Brotherhood presents 'Zo Vader, Zo Zoon Tour'

Jacin Trill x Bokoesam

Voor concerten van Doornroosje geldt geen minimumleeftijd, maar bezoekers jonger dan 16 jaar dienen wel begeleid te worden door een volwassene (18+). Zie onze huisregels.
Tickets
vr 13 april
  • Normaal€ 13,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Na een reeks mooie edities in Merleyn haalt Brotherhood Jacin Trill en Bokoesam samen naar Doornroosje!

Jacin Trill kennen we nog van de ongelooflijke turnup die hij eind december bij ons in Merleyn heeft gezet. Zijn Happyland tape was een van de opvallendste hiphop-releases van afgelopen jaar en samen met zijn producer 808milli was hij verantwoordelijk voor de gigantische zomerhit ‘kspreyopjebitch’ (pew pew pew pew!). Sindsdien rockte Jacin Noorderslag, is hij bevestigd voor de grote festivals en brengt hij zelfs een eigen game uit.

Bokoesam is ook bepaald geen onbekende in de scene, met een eigen album (‘Solo’) en een paar keiharde EP’s op zijn naam en talloze featurings met alle grote namen uit de game. We wisten al dat de jonge rappers fan van elkaar waren, maar nu brengen ze ook samen de EP ‘Zo Vader, Zo Zoon’ uit en komen ze Doornroosje op z’n kop zetten.

De vorige gig was snel uitverkocht en waren er wat mensen die niet meer naar binnen konden, dus act fast.

Voor concerten van Doornroosje geldt geen minimumleeftijd, maar bezoekers jonger dan 16 jaar dienen wel begeleid te worden door een volwassene (18+). Zie onze huisregels www.doornroosje.nl/doornroosje/huisregels/

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.