Doornroosje
loader

Johan + Matteo Myderwyk

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het moest er van komen, een terugkeer van JOHAN.

Jacob de Greeuw kan niet anders. Er zijn te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwen om in JHN-songs te worden vervat. Z’n oude strijdmakkers Diets Dijkstra en Jeroen Kleijn worden opgetrommeld. Robin Berlijn komt erbij en Frans Hagenaars gaat het op band zetten.

Een goed deel van 2017 werkte deze incarnatie van JHN aan het album dat 13 april wordt uitgebracht door Excelsior Recordings. Het bloed van JHN kruipt immers waar het niet gaan kan en dus gaat Johan ook weer live spelen.

Johan heeft Matteo Myderwyk uitgenodigd het voorprogramma te verzorgen. Matteo, niet in een hokje te plaatsen noch voor een gat te vangen. Want waar de pianist voor zijn album Verses geïmproviseerde piano-tracks opnam, debuteert hij deze avond met een elektronische set met hints naar melodische pop, het improvisatorische uit de jazz, het repetitieve van de dance en dit alles vredig uitgevoerd met de techniek van een klassiek geschoolde pianist.

Bekijk de foto's (Matteo Myderwyk)
Bekijk de foto's (Johan)