Doornroosje
loader

Valkhof Festival x Doornroosje

Linde Schöne

Tickets voor dit event zijn beperkt tickets beschikbaar, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.

Lang heeft het niet geduurd voordat de show van Linde Schöne begin juli volledig uitverkocht was. Voor iedereen die achter het net heeft gevist hebben we goed nieuws: de Nijmeegse Linde ‘van Nimma’ keert nogmaals terug naar Doornroosje, ditmaal in grote bezetting met voltallige band.

Op haar kamer in Nijmegen schrijft Linde liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Ze vertelt haar verhaal in levensechte wijze met haar realer-than-life teksten. Na bijna twee jaar volledige radiostilte rondom de zangeres is Linde terug van weg geweest en heeft ze zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Ze heeft veel meegemaakt en nog meer geleerd waardoor ze zowel gegroeid is als persoon en als muzikant en ze meer zichzelf is dan ooit. Hierdoor gaat ze recht op haar doel af en is haar nieuwe muziek lichter, eerlijker en volwassener. Deze ommezwaai kunnen we binnenkort beluisteren op haar nieuwe album, dat in september uitgebracht wordt. Tot die tijd kunnen we haar muzikale CV live bewonderen tijdens haar veelbelovende show in Doornroosje.