fbpx
Luna Morgenstern

Luna Morgenstern

woensdag 27 september 2023
locatie:
Merleyn
datum:
woensdag 27 september 2023
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Luna Morgenstern maakt alternatieve popmuziek over de emoties van liefde, verlies en de uitdagingen van een jonge vrouw in de moderne wereld.

De debuut-EP van Luna Morgenstern ‘Taking The Blow’ stuwde haar in de schijnwerpers met wereldwijde erkenning, terwijl ze door haar meesterlijke liveshow al de “superster van de Popronde” werd genoemd.

Luna is een autodidactische slaapkamerproducent en songwriter die krachtige melodiën en delicate zang in strakke producties samenbrengt. Haar inspiraties put ze uit oude dance en EDM producties van onder andere Kaskade en Da Hool en combineert dat met haar moderne liefde voor Charli XCX, Shygirl en Caroline Polachek. Hiermee weer Luna Morgenstern een wereld te creeren die je als hyperpop of  emotionele dance anthems kunt omschrijven. In deze anthems verteld Luna haar rauwe verhalen. Dit alles maakt van Luna Morgenstern een van de meest opwindende en innovatieve pop artiesten van dit moment. Luna Morgenstern is de ‘alt popster die we nodig hebben’ (3voor12).

genre

pop, electronic, indie

media

Luna Morgenstern

woensdag 27 september 2023

placeholder