fbpx
MEAU

MEAU

+ Sarah & Julia

vrijdag 11 november 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 11 november 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur

Bekijk hier hoe het concert was!

meau
Festival Logo MEAU
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
meau
Foto's door Geert Oldemenger en Vincent Moll.
MEAU heeft inmiddels een nieuwe show in Nijmegen aangekondigd. Op 30 maart 2023 staat ze in De Vereeniging.

MEAU is het soloproject van zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt. Meau maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Meau is sinds jongs af aan bezig met het schrijven en maken van muziek. Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en het is dan ook niet verassend dat ze de muziekopleiding aan de Herman Brood Academie is gaan volgen. Tijdens de eerste lockdown is Meau zich volledig gaan richten op het schrijven van Nederlandstalige teksten en het produceren van haar eigen muziek. Hiermee heeft ze echt haar eigen, unieke MEAU-sound gevonden. Na haar eerste EP ‘Kalmte’, verscheen afgelopen najaar MEAU’s succesvolle single ‘Dat heb jij gedaan’, welke o.a. 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf en Radio 2 TopSong werd. Na het releasen van ‘Dat Heb Jij Gedaan’ ging het erg snel, zo stond ze al meerdere weken op nummer 1 in de Nederlandse top 40.  In 2022 start MEAU haar eerste eigen clubtour, waarbij Doornroosje zeker niet over zal slaan!

Sarah en Julia zijn twee zussen met een gedeelde passie en een gedeeld leven. Ze schrijven hun eigen muziek, spelen verschillende instrumenten en zingen in samenzang zoals alleen familie dat kan. Op jonge leeftijd stonden ze al in het theater en ook zijn ze te zien in films en series.

genre

pop, singer songwriter

media

MEAU

vrijdag 11 november 2022

placeholder