Doornroosje
loader

Valkhof Festival x Doornroosje

Mensen Zeggen Dingen

Lev Avitan + Yasin Genc + Rocco Ostermann + Lisette Ma Neza + Tim Lenders

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt tickets beschikbaar, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.

Jaarlijks rollen we tijdens de Vierdaagsefeesten de rode loper uit voor de headliners van de toekomst en vooruitstrevende acts uit verschillende stromingen. In 2020 kan dat niet in het idyllische Valkhofpark, maar die missie blijft fier overeind. Daarom slaan Valkhof Festival en Doornroosje van 18 tot en met 24 juli de handen ineen met zeven dagen spannende muziek uit allerlei genres.

Mensen zeggen dingen en voor die mensen is er een podium! Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes.
Een groep mensen bestaande uit mannen en vrouwen uit alle windstreken. Een groep artiesten die alle leeftijden hebben en die elk wortel hebben geschoten in een andere omgeving. De gemene deler van deze artiesten is dat ze niet veel meer nodig hebben dan een pen en een handmicrofoon. Ze trekken volle zalen zonder labels, zonder uitgevers en zonder de media. Al eerder stonden zij op de LowLands, Zwarte Cross, Pukkelpop, de Gentse feesten, Theater Aan Zee, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Solar Weekend, Mañana Mañana en de Beschaving. Bereid je voor op een avond vol komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.